Retail Shop by Keiichi Hayashi

Keiichi Hayashi Exhibits The Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi, the creative mind behind the awarded project Kyoto Silk by Keiichi Hayashi points out, This project was to convert "Machiya", a Japanese traditional wooden townhouse, in the centre of Kyoto, into a small shop. The original wooden frames were reinforced with steel frames because the original building was dilapidated. I focused on the way accommodating necessary functions of a beauty cosmetic shop within the space limitations of the original "Machiya"..

Retail Shop by Keiichi Hayashi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=25802

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Statement homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2019 Design Statement - design-statement.com - All Articles