Award Winning Chan's Residence Residential Apartment

Chris Kwong Exhibits The Chan's Residence Residential Apartment

Chris Kwong, the creative mind behind the award winning work Residential Apartment by Chris Kwong illustrates, The client is a family of 4, comprising the couple and their 2 children, aged 4 ad 2 years respectively. The warm and welcoming ambience of the apartment is created via the use of natural material such as Italian travertine marble and raw oak. These, coupled with a careful selection of eclectic Scandinavian furnishing create the overall effect of a luxurious, yet comfortable family home. To further emphasis the designated children area, rock climbing walls, rope ladders and chalk board table are added as features..

Award Winning Chan's Residence Residential Apartment Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=27470

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Statement homepage.

Design Contests
Copyright © 2010 - 2020 Design Statement - design-statement.com - All Articles