Davide Macullo's Jansen Campus Office Building

Davide Macullo Creates The Jansen Campus Office Building

Davide MacUllo, the architect of the awarded work Jansen Campus - Office Building by Davide MacUllo illustrates, The building is a striking new addition to the skyline, linking the industrial area and the old town and takes its triangular forms from the traditional pitched roofs of Oberriet. The project integrates innovative technologies and includes new details and materials. HVAC, lighting and energy consumption meets strict Swiss ‘Minergie’ standards, meaning that it has excellent sustainable credentials. The building’s work spaces are open plan, with each employee having their own custom designed workstation. The geometry of the building offers unexpected glimpses sliced out of the landscape. .

Davide Macullo's Jansen Campus Office Building Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26065

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Statement homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2019 Design Statement - design-statement.com - All Articles