Restaurant:valley Feast by Chia-Yen Hung

Chia-Yen Hung Spotlights The Valley Feast Restaurant

Chia-Yen Hung, the thinktank behind the awarded design restaurant by Chia-Yen Hung points out, The hilltown in the city,interlacing trunks like a solid wall outside.You can see the pool between trunks and the mountain scenery.People started to light the lamp and using firewood to light fire as it was getting dark.We started to conversation with forest in the moonlight. The interlacing trunks echoing the concept of interior space.With the change of day and night,resonates in har-mony with the environment.The interior material texture because of the different light and produce different looks..

Restaurant:valley Feast by Chia-Yen Hung Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=63582

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Statement homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2019 Design Statement - design-statement.com - All Articles