Hair Salon by Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao

Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao Illustrates The G Space Hair Salon

Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao, the designer of the award winning design Hair Salon by Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao illustrates, In traditional designs the rinse area often been putted in the back of the salon so that the pipes are easier to be arranged. In this project designer reckons that to put the rinse area in the center of the salon could make level and strength by using different plane configuration after discussion. In this case, the space will show different allocated area by the design.In addition to this project is a 8 meters site, by using divided districts and putting cubes to make this space more multilevel and functional pleasure..

Hair Salon by Ming-Hong Tsai and Zhi-Yin Liao Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=57796

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Statement homepage.

Design Events Calendar
Copyright © 2010 - 2019 Design Statement - design-statement.com - All Articles