Residential House:flow by Peilun Li

Peilun Li Presents The Flow Residential House

Peilun Li, the author of the awarded design Residential House by Peilun Li explains, In an idyllic natural setting in Shanghai suburbs, the aim of this house renovation is to re-connect the access of the residents to the nature. The designer not only tries to create "circles" flowing mutually from inside to outside, but also apply Scientific Feng Shui to integrate the physical environment with functions. The courtyard plays a role of visual and mental core which makes it possible that when people walk, sit, cook, eat, study or even sleep as if the wind, the water, the sun and the trees are around. .

Residential House:flow by Peilun Li Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64712

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Statement homepage.

Buy and Sell Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Statement - design-statement.com - All Articles